Top left header

Bromfietsverzekering


Goedkope Bromfietsverzekeringen Vergelijken


Een goedkopere bromfietsverzekering kunt u nu eenvoudig zelf online regelen . Vergelijk zelf diverse aanbieders van bromfietsverzekeringen.

Bromfietsverzekering direct berekenen, Klik hier!

Een goede verzekering voor uw brommer zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Maar welke aanbieder heeft nu in uw specifieke geval de beste aanbieding? Ziet u ook de bomen door het bos niet meer? Direct-Verzekering.nl heeft voor u de oplossing.

Bromfietsverzekering direct berekenen, Klik hier!

Vergelijk direct online diverse aanbieders van brommerverzekeringen. Via onze rekenmodule kunt u de premie berekenen voor de verzekering van uw: bromfiets | scooter | snorfiets | brommobiel | oldtimer brommer

Aanvullende Dekkingen:

Ongevallen Opzittenden: Deze dekking keert een vastgesteld bedrag uit voor inzittenden bij bijv. overlijden of blijvende invaliditeit.

Rechtsbijstand: Deze dekking verhaalt voor u de schade die is veroorzaakt door een ander. Indien u kiest voor een WA of een WA+beperkt casco bromfietsverzekering, raden wij u aan om deze dekking mee te verzekeren, tenzij u reeds een rechtsbijstandverzekering heeft.

Brommerverzekering VergelijkenDirect-Verzekering.nl is een website van Finpolis. Via deze website bieden wij u de mogelijkheid om uw verzekeringen online te regelen.
U kunt eenvoudig de premie berekenen, vergelijken en online de verzekering afsluiten.
Wij staan ingeschreven bij de AFM onder vergunningnummer 12007399.
Onze van toepassing zijnde dienstenwijzer kunt u hierboven inzien.