Top left header

Dienstenwijzer


Direct-Verzekering.nl is een website van Finpolis. Finpolis is een handelsnaam van Van Heck Advies V.O.F.

Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer:
12007399

Naam en adres
Onze gegevens luiden:
Van Heck Advies V.O.F.
Postbus 1311
6501 BH  Nijmegen

Aard van onze Dienstverlening

Via deze website kunt u uw verzekeringen online regelen. Uitgangspunt van onze dienstverlening via deze website is dat onze activiteiten zich beperken tot het regelen van hetgeen de klant via de internetsite heeft aangegeven te willen afnemen, we noemen dat ‘execution only’.Finpolis ondersteunt en bemiddelt bij de totstandkoming van overeenkomsten tussen u en de met ons samenwerkende aanbieders. Met alle aanbieders hebben wij een bemiddelingsovereenkomst afgesloten. Wij bemiddelen in diverse verzekeringen. Wij zijn vrij om u een product van verschillende verzekeringsmaatschappijen te adviseren.

De dienstverlening van Finpolis valt in het kader van de WFT onder ‘verkoop op afstand’. Dit houdt in dat u als consument na afsluiten van een overeenkomst veertien dagen het recht heeft om daarop terug te komen.

Informatie over onze dienstverlening

Op grond van de Wet financieel toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken.

Klachten

Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u echter niet tevreden bent, vragen wij u dit ons direct te laten weten. Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

Mocht u menen dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u zich wenden tot: 
Kifid, Postbus 93257, 2509 AG  Den Haag

Adviesvrij

Ons kantoor is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde aanbieders.

Geen zeggenschap

Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

Selectie van aanbieders

Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die verzekerings-maatschappijen voeren. Hiermee werken wij met een aantal voorkeursmaatschappijen. Wij bepalen zelf wie dat zijn. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering.

Wijze van beloning

De kosten van onze werkzaamheden worden de verzekeraar voldaan waarmee wij u in contact brengen op basis van provisie. Indien wij u rechtstreeks, dat wil zeggen buiten de door u te betalen premie, kosten in rekening brengen, informeren wij u hierover vooraf.
Direct-Verzekering.nl is een website van Finpolis. Via deze website bieden wij u de mogelijkheid om uw verzekeringen online te regelen.
U kunt eenvoudig de premie berekenen, vergelijken en online de verzekering afsluiten.
Wij staan ingeschreven bij de AFM onder vergunningnummer 12007399.
Onze van toepassing zijnde dienstenwijzer kunt u hierboven inzien.