Top left header

Motorverzekering


Goedkope Motorverzekeringen Vergelijken


Bespaar ook op de premie van uw motorverzekering. Vergelijk zelf tientallen aanbieders van motorverzekeringen.

Motorverzekering direct berekenen, Klik hier!

Een goedemotorverzekering zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Maar welke aanbieder heeft nu in uw specifieke geval de beste aanbieding? Ziet u ook de bomen door het bos niet meer? Direct-Verzekering.nl heeft voor u de oplossing.

Wanneer u een "mooi weer rijder" bent, kunt u kiezen voor een motorverzekering die alleen dekking bied tijdens de zomertijd. Indien u ook in de winter wilt rijden, dient u deze aanbieding uiteraard niet te selecteren. Zo hebben wij voor ieder een passende motorverzekering.

Aanvullende Dekkingen:

Ongevallen Opzittenden: Deze dekking keert een vastgesteld bedrag uit voor inzittenden bij bijv. overlijden of blijvende invaliditeit.

Rechtsbijstand: Deze dekking verhaalt voor u de schade die is veroorzaakt door een ander. Indien u kiest voor de volledige rechtsbijstanddekking dan is er ook dekking indien u een geschil heeft met bijv. de dealer. Indien u een motorverzekering kiest met enkel een WA of WA+beperkt casco dekking, dan zal uw verzekeringsmaatschappij de door u geleden schade niet verhalen, dit dient u dan zelf bij de (verzekeringsmaatschappij van de) tegenpartij te doen. Gezien de beperkte extra premie, adviseren wij u deze aanvullende dekking mee te verzekeren, tenzij u reeds een volledige rechtsbijstandverzekering heeft met verkeersdekking.

No-claimbeschermer: Deze extra dekking zorgt ervoor dat u 1 schade per jaar mag claimen zonder dat dit van invloed is op de premie. Het is echter wel van invloed op het aantal schadevrije jaren.

Motorverzekering VergelijkenDirect-Verzekering.nl is een website van Finpolis. Via deze website bieden wij u de mogelijkheid om uw verzekeringen online te regelen.
U kunt eenvoudig de premie berekenen, vergelijken en online de verzekering afsluiten.
Wij staan ingeschreven bij de AFM onder vergunningnummer 12007399.
Onze van toepassing zijnde dienstenwijzer kunt u hierboven inzien.