Top left header

Rechtsbijstandverzekering


Online uw rechtsbijstandverzekering regelen


Bereken eenvoudig wat u kunt besparen op uw rechtsbijstandverzekering via Direct-Verzekering.nl. Direct berekenen, Klik hier

Goedkope rechtsbijstandverzekering, bereken nu online

Uw buren bouwen een serre aan hun huis waardoor uw tuin een halve middag in de schaduw ligt. U krijgt ruzie met uw baas en verliest daardoor uw baan. Of u raakt verzeild in een auto-ongeluk en krijgt te maken met een koppige automobilist. Klinkt dit u bekend in de oren? Dat kan kloppen! Want ruzies en conflicten komen vaker voor dan u zou denken.

Een rechtsbijstandverzekering is op zulke momenten geen overbodige luxe. Juridische kosten kunnen immers flink in de papieren lopen. Gelukkig kunnen wij u sinds kort online een rechtsbijstandverzekering aanbieden. Voor slechts enkele tientjes per jaar dekt u zich daarmee in tegen torenhoge kosten en bent u bovendien altijd verzekerd van juridische hulp.

Tevens kunt u direct uw rechtsbijstandverzekering online afsluiten. U heeft dan direct dekking.

Vergelijken
Er zijn een aantal aanbieders van Rechtsbijstandverzekeringen. U kunt via onze rekenmodule diverse aanbieders vergelijken. Bereken en Vergelijk uw voordeel.Direct-Verzekering.nl is een website van Finpolis. Via deze website bieden wij u de mogelijkheid om uw verzekeringen online te regelen.
U kunt eenvoudig de premie berekenen, vergelijken en online de verzekering afsluiten.
Wij staan ingeschreven bij de AFM onder vergunningnummer 12007399.
Onze van toepassing zijnde dienstenwijzer kunt u hierboven inzien.