Top left header

Klantenservice


Op onze website kunt u een berekening maken voor diverste verzekeringen. Bijvoorbeeld een autoverzekering of bromfietsverzekering. De 10 voordeligste aanbiedingen worden getoond. U kunt ook hiervan de voorwaarden vergelijken.

Indien u via ons website een offerte aanvraagt en accepteert of online een verzekering aanvraagt, is er geen sprake van advies. Dit betreft dan de zogenaamde "execution only". Mocht u advies willen alvorens u een verzekering aanvraagt/accepteert, dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

U kunt online ook direct de verzekering aanvragen. U dient dan wel de slotvragen (naar waarheid uiteraard) in te vullen. Op basis van deze antwoorden wordt de verzekering beoordeeld. Indien het risico dit toelaat krijgt u direct per mail een bevestiging dat de polis in voorlopige dekking is genomen. Daarna wordt de aanvraag definitief beoordeeld. Bij acceptatie ontvangt u de polis binnen enkele werkdagen thuis. Hierin staan ook de antwoorden die u via internet gegeven heeft op de slotvragen. Lees de polis en de antwoorden goed door. Meldt onjuistheden direct bij Direct-Verzekering.nl

U heeft 14 dagen de tijd om de verzekering te annuleren. Dat doet u door de polis te retourneren met daarop de vermelding "annulering verzekering".

Indien de aanvraag door de verzekeringsmaatschappij niet wordt geaccepteerd ontvangt u een mail met eventueel daarin ook de intrekking van de voorlopige dekking. Deze intrekking is dan per direct.

Stuur na acceptatie altijd het getekende aanvraagformulier en een kopie van uw rijbewijs aan ons toe. Dit kan per mail, fax of post. Heeft u schadevrije jaren opgegeven bij de aanvraag, dan zal de verzekeringsmaatschappij de schadevrije jaren controleren in het administratiesysteem "Roy-Data". Indien het werkelijk aantal schadevrije jaren afwijkt van het aantal opgegeven schadevrije jaren, dan heeft de verzekeringsmaatschappij het recht om de polis met terugwerkende kracht te wijzigen.


Direct-Verzekering.nl is een website van Finpolis. Via deze website bieden wij u de mogelijkheid om uw verzekeringen online te regelen.
U kunt eenvoudig de premie berekenen, vergelijken en online de verzekering afsluiten.
Wij staan ingeschreven bij de AFM onder vergunningnummer 12007399.
Onze van toepassing zijnde dienstenwijzer kunt u hierboven inzien..