Top left header

Bestelautoverzekering


Online uw bestelauto verzekeren


Bereken eenvoudig zelf wat u kunt besparen op uw bestelautoverzekering. U kunt diverse maatschappijen met elkaar vergelijken, zowel de premie als de polisvoorwaarden. Tevens kunt u direct uw bestelauto verzekeren.

Bestelautoverzekering direct berekenen en afsluiten, Klik hier!

U wilt een goede verzekering voor uw bestelauto, maar u wilt toch ook niet teveel betalen. Maar welke aanbieder heeft nu juist de beste aanbieding voor de door u gewenste verzekering? U kunt natuurlijk alle sites bezoeken en telkens bij iedere maatschappij een berekening maken, maar u kunt natuurlijk ook diverse aanbieders in 1 keer vergelijken via onze rekenmodule, klik hier.

Aanvullende Dekkingen:

Ongevallen Inzittenden: Deze dekking keert een vastgesteld bedrag uit voor inzittenden bij bijv. overlijden of blijvende invaliditeit.

Schadeverzekering Inzittenden: Deze dekking keert de schade uit die is geleden door de inzittenden. Dit kan ook immateriele schade betreffen.

Rechtsbijstand: Deze dekking verhaalt voor u de schade die is veroorzaakt door een ander. Indien u kiest voor de volledige rechtsbijstanddekking dan is er ook dekking indien u een geschil heeft met bijv. de dealer.

No-claimbeschermer: Deze extra dekking zorgt ervoor dat u 1 schade per jaar mag claimen zonder dat dit van invloed is op de premie. Het is echter wel van invloed op het aantal schadevrije jaren.

Bestelautoverzekering Vergelijken

 Direct-Verzekering.nl is een website van Van Heck Advies V.O.F. Via deze website bieden wij u de mogelijkheid om uw verzekeringen online te regelen.
U kunt eenvoudig de premie berekenen, vergelijken en online de verzekering afsluiten.
Van Heck Advies V.O.F. staat ingeschreven bij de AFM onder vergunningnummer 12003799.
Onze van toepassing zijnde dienstenwijzer kunt u hierboven inzien.