Top left header

Bestelautoverzekering


Online uw bestelautoverzekering vergelijken


Bereken eenvoudig zelf wat u kunt besparen op uw bestelautoverzekering. Er zijn diverse aanbieders van bestelautoverzekeringen. Maar welke aanbieder heeft nu juist voor u de voordeligste aanbieding? Direct-Verzekering.nl bied u nu de mogelijkheid om zelf te vergelijken.

Direct Berekenen

Bestelautoverzekering direct berekenen, Klik hier!

Bij de berekening van de bestelautoverzekering kunt u kiezen uit drie dekking, hieronder staan ze verder uitgelegd. Vervolgens geeft u al uw gegevens in in het berekeningsveld, daarna kunt u diverse aanbieders vergelijken. U kunt de premies vergelijken, maar ook de polisvoorwaarden.

Bestelautoverzekering direct berekenen, Klik hier!

Aanvullende Dekkingen:

Ongevallen Inzittenden: Deze dekking keert een vastgesteld bedrag uit voor inzittenden bij bijv. overlijden of blijvende invaliditeit.

Schadeverzekering Inzittenden: Deze dekking keert de schade uit die is geleden door de inzittenden. Dit kan ook immateriele schade betreffen.

Rechtsbijstand: Deze dekking verhaalt voor u de schade die is veroorzaakt door een ander. Indien u kiest voor de volledige rechtsbijstanddekking dan is er ook dekking indien u een geschil heeft met bijv. de dealer.

No-claimbeschermer: Deze extra dekking zorgt ervoor dat u 1 schade per jaar mag claimen zonder dat dit van invloed is op de premie. Het is echter wel van invloed op het aantal schadevrije jaren.

Bestelautoverzekering Vergelijken

 Direct-Verzekering.nl is een website van Finpolis. Via deze website bieden wij u de mogelijkheid om uw verzekeringen online te regelen.
U kunt eenvoudig de premie berekenen, vergelijken en online de verzekering afsluiten.
Wij staan ingeschreven bij de AFM onder vergunningnummer 12007399.
Onze van toepassing zijnde dienstenwijzer kunt u hierboven inzien.