AutoverzekeringAutoverzekeringAutoverzekering

Autoverzekering


Goedkoopste Autoverzekeringen Vergelijken


Bespaar ook op de premie van uw autoverzekering. Vergelijk zelf tientallen aanbieders van autoverzekeringen.

Autoverzekering direct berekenen, Klik hier!

Een goede autoverzekering zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Maar welke aanbieder heeft nu in uw specifieke geval de beste aanbieding? Ziet u ook de bomen door het bos niet meer? Direct-Verzekering.nl heeft voor u de oplossing.

Autoverzekering direct berekenen, Klik hier!

Aanvullende Dekkingen:

Ongevallen Inzittenden: Deze dekking keert een vastgesteld bedrag uit voor inzittenden bij bijv. overlijden of blijvende invaliditeit.

Schadeverzekering Inzittenden: Deze dekking keert de schade uit die is geleden door de inzittenden. Dit kan ook immateriele schade betreffen.

Rechtsbijstand: Deze dekking verhaalt voor u de schade die is veroorzaakt door een ander. Indien u kiest voor de volledige rechtsbijstanddekking dan is er ook dekking indien u een geschil heeft met bijv. de dealer.

No-claimbeschermer: Deze extra dekking zorgt ervoor dat u 1 schade per jaar mag claimen zonder dat dit van invloed is op de premie. Het is echter wel van invloed op het aantal schadevrije jaren.

Autoverzekering VergelijkenDirect-Verzekering.nl is een website vanFinpolis. Via deze website bieden wij u de mogelijkheid om uw verzekeringen online te regelen.
U kunt eenvoudig de premie berekenen, vergelijken en online de verzekering afsluiten.
Wij staan ingeschreven bij de AFM onder vergunningnummer 12007399.
Onze van toepassing zijnde dienstenwijzer kunt u hierboven inzien.