Top left header

Oldtimerverzekering


Goedkope Oldtimerverzekeringen Vergelijken


Heeft u een oldtimer als hobby, dan wilt u toch ook niet teveel premie betalen. Wij bieden u nu de mogelijkheid om online diverse aanbieders van oldtimerverzekeringen met elkaar te vergelijken.

Oldtimerverzekering | Klassiekerverzekering direct berekenen, Klik hier!

Een goede oldtimerverzekering zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Maar welke aanbieder heeft nu in uw specifieke geval de beste aanbieding? Ziet u ook de bomen door het bos niet meer? Direct-Verzekering.nl heeft voor u de oplossing.

Of het nu een oldtimer autoverzekering of bestelautoverzekering betreft, wij hebben diverse mogelijkheden voor u. De dekkingen voor de oldtimerverzekering zijn hetzelfde als voor de gewone autoverzekering. Indien u uw oldtimer casco wilt verzekeren is het raadzaam om zorg te dragen voor een taxatie.

Aanvullende Dekkingen:

Ongevallen Inzittenden: Deze dekking keert een vastgesteld bedrag uit voor inzittenden bij bijv. overlijden of blijvende invaliditeit.

Schadeverzekering Inzittenden: Deze dekking keert de schade uit die is geleden door de inzittenden. Dit kan ook immateriele schade betreffen.

Rechtsbijstand: Deze dekking verhaalt voor u de schade die is veroorzaakt door een ander. Indien u kiest voor de volledige rechtsbijstanddekking dan is er ook dekking indien u een geschil heeft met bijv. de dealer.

No-claimbeschermer: Deze extra dekking zorgt ervoor dat u 1 schade per jaar mag claimen zonder dat dit van invloed is op de premie. Het is echter wel van invloed op het aantal schadevrije jaren.

Oldtimerverzekering VergelijkenDirect-Verzekering.nl is een website van Finpolis. Via deze website bieden wij u de mogelijkheid om uw verzekeringen online te regelen.
U kunt eenvoudig de premie berekenen, vergelijken en online de verzekering afsluiten.
Wij staan ingeschreven bij de AFM onder vergunningnummer 12007399.
Onze van toepassing zijnde dienstenwijzer kunt u hierboven inzien.