Top left header

Motorverzekering Berekenen


Bereken nu online de premie van uw motorverzekering


Nu eenvoudig zelf uw motorverzekering berekenen. Via Direct-Verzekering.nl kunt u zelf online een voordelige motorverzekering afsluiten. U kunt eenvoudig zelf berekenen wat u kunt besparen op uw motorverzekering. Motorverzekering Berekenen.

Motorverzekering Berekenen en Vergelijken, klik hier

Het berekenen van de premie voor uw verzekeringen was nog nooit zo gemakkelijk. Neem nu de motorverzekering. Via het kenteken worden alle gegevens van de motor opgehaald uit het datasysteem. Makkelijker kan niet.

Motorverzekering online premie berekenen

Wij vergelijken voor u tientallen aanbieders en de voordeligste 10 aanbiedingen worden op het scherm getoond. Tip: Vergelijk ook online de polisvoorwaarden van de verzekeringsmaatschappijen.

U kunt tevens via dit berekeningsscherm de premie berekenen voor uw oldtimer motorverzekering. Bij zowel de gewone motorverzekering als de oldtimer motorverzekering kunt u kiezen voor drie dekkingen:

WA: Wettelijke Aansprakelijkheid
WA+Beperkt Casco : Naast WA, ook o.a. diefstal en brand
WA+Casco: Naast voornoemde dekkingen, ook o.a. schade aan de eigen motor bij een schade door eigen schuld.

Indien u nog steeds vragen heeft, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

Ongevallen Opzittenden: Deze dekking keert een vastgesteld bedrag uit voor inzittenden bij bijv. overlijden of blijvende invaliditeit.

Rechtsbijstand: Deze dekking verhaalt voor u de schade die is veroorzaakt door een ander. Indien u kiest voor de volledige rechtsbijstanddekking dan is er ook dekking indien u een geschil heeft met bijv. de dealer. Indien u een motorverzekering kiest met enkel een WA of WA+beperkt casco dekking, dan zal uw verzekeringsmaatschappij de door u geleden schade niet verhalen, dit dient u dan zelf bij de (verzekeringsmaatschappij van de) tegenpartij te doen. Gezien de beperkte extra premie, adviseren wij u deze aanvullende dekking mee te verzekeren, tenzij u reeds een volledige rechtsbijstandverzekering heeft met verkeersdekking.

No-claimbeschermer: Deze extra dekking zorgt ervoor dat u 1 schade per jaar mag claimen zonder dat dit van invloed is op de premie. Het is echter wel van invloed op het aantal schadevrije jaren.

Motorverzekering BerekenenDirect-Verzekering.nl is een website van Van Heck Advies V.O.F. Via deze website bieden wij u de mogelijkheid om uw verzekeringen online te regelen.
U kunt eenvoudig de premie berekenen, vergelijken en online de verzekering afsluiten.
Van Heck Advies V.O.F. staat ingeschreven bij de AFM onder vergunningnummer 12007399.
Onze van toepassing zijnde dienstenwijzer kunt u hierboven inzien.