Top left header

Autoverzekering


De voordeligste Porsche Verzekering


U bent de trotse bezitter van een Porsche en zoekt een complete, maar ook voordelige verzekering. Dan bent u bij Direct-Verzekering.nl aan het juiste adres. Direct Berekenen

Porsche Verzekering | Start berekening, Klik hier!

Er zijn vele aanbieders van autoverzekeringen, maar welke aanbieder heeft nu de beste passende autoverzekering voor uw Porsche? U kunt natuurlijk de websites van alle maatschappijen doorlopen, dit is echter erg tijdrovend. En u heeft wel wat beters te doen, u wilt natuurlijk zo snel mogelijk rijden. Wij vergelijken voor u tientallen aanbieders van autoverzekeringen. U vult het kenteken van uw Porsche in en u alle gegevens worden direct opgehaald. Vervolgens geeft u uw eigen gegevens in en u ziet de 10 voordeligste aanbiedingen. U kunt vervolgens eenvoudig de polisvoorwaarden van de aanbieders met elkaar vergelijken. Het selecteren van de juiste autoverzekering is hierdoor erg eenvoudig.Direct berekenen, klik hier.

Porsche Verzekering

Aanvullende Dekkingen:

Ongevallen Inzittende

Schadeverzekering Inzittenden

Rechtsbijstand | tip (tenzij u reeds een volledig rechtsbijstandverzekering heeft.)

No-claimbeschermer

Autoverzekering Vergelijken

De eerste sportauto met de naam Porsche stamt uit 1948. Het betreft hier de 356 Roadster. Andere modellen uit het verleden zijn de Porsche 901 en de 911.

De huidige modellen (2008) zijn de Boxster, de Cayman, de 911 en de Cayenne.Direct-Verzekering.nl is een website van Van Heck Advies V.O.F. Via deze website bieden wij u de mogelijkheid om uw verzekeringen online te regelen.
U kunt eenvoudig de premie berekenen, vergelijken en online de verzekering afsluiten.
Van Heck Advies V.O.F. staat ingeschreven bij de AFM onder vergunningnummer 12007399.
Onze van toepassing zijnde dienstenwijzer kunt u hierboven inzien.